HöstBio 2022

HÖST BIO!

Nu är det dags för höstbio! Lördag den 24 september

Nu är det dags för höstbio! Lördag den 24 september, kl 16.00 visar Möja Bio den nya animerade familjefilmen ”Den magiska månresan”. Och samma lördag kl 18 blir det filmen ”Där kräftorna sjunger”, en filmatisering av den bästsäljande romanen med samma namn.
 
”Den magiska månresan” 24 september, 16.00
Handling: Ett svindlande sagoäventyr som tar dig till Månen och tillbaka! När Peters lillasyster Anne kidnappas av den onda Månmannen ger Peter sig av mot Månen! Han landar till slut på Stjärnängen och möter där den sömniga John Blund och en liten skalbagge som letar efter sin fru. Tillsammans reser de mot slottet bland molnen för att delta i Nattälvans middagsbjudning, och få veta mer om vart de försvunna tagit vägen.
Speltid 80 min
Barntillåten
”Där kräftorna sjunger” 24 september, 18.00
Handling: Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.
Speltid 2 tim 5 min
11 år