18 juli Musikpub

18 juli drar vi igång en ny form av musikunderhållning på Dansbanan. Det blir ingen dans men i stället mycket musik. Först ut blir Lelle Thorman & Friends som spelar mellan 18.30 och 21.

Årets musikunderhållning på den nyrenoverade Dansbanan har utformats för att följa myndigheternas bestämmelser och för att alla ska kunna känna sig trygga i dessa tider. Det blir en musikpub med mycket glesa avstånd och maximalt 50 personer i publiken, som alla sitter till bords. 

Underhållningen blir mellan 18.30 och 21. Vid fint väder framförs musiken från en ny utomhusscen framför glest utställda bord i gräset. Vid sämre väder ställer vi ut borden glest på den stora dansbanan (minst två meter mellan borden) och håller fönster och dörrar öppna. För den som så önskar kan vi även då erbjuda bord utomhus. Dansen får vi spara till något annat år. 

Biljetterna säljs via förköp för att vi skall kunna anpassa borden och stolarna till de sällskap som kommer. I övrigt kommer ni att känna igen mycket av den Coronakultur som vi blivit vana vid. En gles kö leder fram till baren utomhus. Där köper du mat och dryck (en person i taget). Maten serveras vid ditt bord. Det är separata dörrar/grindar för in- och utpassage till området och till Dansbanan. Det finns handsprit tillgängligt och ytorna torkas extra noga. 

Men, det blir inte bara förmaningar utan också förbättringar i år. Vi kommer att ha en lite roligare utbud av mat än tidigare. Vi tror också att årets sammankomster kommer att kännas lite mer intima – kanske ett format att spinna vidare på till nästa år. Dessutom kommer du att kunna uppleva en ovanligt fräsch Dansbana efter årets akuta renoveringar, extra kärlek och en hel del målarfärg. 

Vi håller just nu på att färdigställa programmet, och känner oss väldigt nöjda med årets artister. Vi siktar på att hålla evenemang 18/7, 22/7, 25/7, 1/8 och 8/8, men dubbelkolla på vår hemsida, FB och anslagstavlor när det börja närma sig för säkerhets skull. 

Hjärtligt välkomna till Musikpub 2020 vid Möja Dansbana.