Ny chans till förköp

Missade du förköpet till Boppers-Matte och hans gäng som spelar i dag onsdag den 22 juli? Det finns fortfarande möjlighet att köpa biljetter. Till den sena spelningen (18.15) finns ett fåtal kvar men till den tidiga (14.15) finns det ganska många.

Förboka biljetter genom att skicka sms till 070-425 0502, skriv ditt namn, antal biljetter, och vilken av spelningarna som du vill gå på.
Om det finns platser kvar svarar vi med ett bokningsnummer som garanterar inträde under första halvtimmen. Du betalar inträdet på plats.

Musikpuben är coronaanpassad och tar max in 50 personer.

Inträde:  200 kronor/person för Boppers-Mattes båda föreställningarna.

Bakgrund: Boppers-Matte Lagerwall var med och grundarna Boppers 1977, som snabbt blev en internationell succé. Vem har inte hört: ”Good nigh, sweetheart”? Boppers har sedan dess släppt 21 album.

De började sina många Möjaframträdanden redan på 80-talet och berättar lyriskt hur 20 flakmoppar mötte upp vid bryggan och bar deras utrustning till dansbanan.

Att Boppers fortfarande är aktuella visas inte minst av deras framträdande på Allsång på Skansen i år, bara kvällen innan de kommer till oss på Möja.

Vid konserten på Möja är medgrundare Ingemar tillfälligt ersatt av saxofonisten Bosse Gustavsson medan övriga i Boppersorkestern står på scenen: Kenneth Björnlund och Surjo Benigh.

Kom och upplev en tidsmaskin som fortfarande levererar!

Meny (möjligt att förboka): Västerbottenpaj 90 kr
Cheeseburgare 70 kr
Rostbiff och potatissallad 110 kr
Fiskgryta med lax, räkor och aioli 140 kr

Varför förköp? Jo, eftersom antalet besökare är begränsat till 50 personer vill vi kunna förbereda borden för sällskapen och bokar ni mat samtidigt så förenklar ni för oss och servicen blir snabbare.

Gå gärna ihop ett gäng, ni som normalt umgås, och boka vid samma tillfälle. Då kan vi placera er tillsammans — om möjligt vid samma bord.

Musikpuben är inne på den rymliga dansbanan med öppna fönster och dörrar och med två meters avstånd mellan borden.

Mindre sällskap kan få dela bord med ett annat, men avståndet ska vara minst en meter från varandra, i enlighet med riktlinjer från FHM.

 Det går även att få ett bord utomhus, om ni tycker att det känns bättre. Bordet ställs i så fall mitt för ett fönster så att ni kan se scenen.

Välkomna!

SHARE